Sprankelende oorbellen – de finishing touch voor je trouwoutfit

Ring met diamant

De muziek begint te spelen, langzaam loop je door het gangpad, alle ogen zijn op jou gericht. Bij de voorbereiding op de grote dag zijn sommige aspecten heel duidelijk: de perfecte jurk, de juiste schoenen en natuurlijk de ring zijn van het grootste belang.

Maar de juiste sieraden mogen niet ontbreken – met elegante oorbellen en een stijlvolle ketting vul je je jurk aan en voeg je een betoverende sprankeling toe aan je trouwgarderobe.

Welke sieraden moet ik kiezen?

Het is belangrijk dat de sieraden harmoniëren met de jurk, maar ook het natuurlijke karakter van de bruid onderstrepen. Omdat het op geen enkele andere dag zo elementair is dat je je helemaal op je gemak voelt in je huid.

Maar er is nog iets dat bij de keuze van de juiste oorringen belangrijk is. De oorringen moeten wel bij de ringen passen zonder de aandacht van de ringen af te leiden. Bij een ring met diamant moeten de oorringen natuurlijk iets minder fonkelen, zodat iedereen alleen jouw trouwring wil bewonderen.

Natuurlijk beïnvloedt je kapsel ook de keuze van oorbellen:
Bij open haar worden oorstekers aanbevolen omdat ze niet verstrikt kunnen raken in het haar. Voor kort haar of opsteekkapsels zijn oorbellen de beste keuze – hier kun je opvallende sieraden pakken, maar dan moet je het doen zonder een weelderige ketting.

De algemene regel is: meer haar, minder oorbellen. Je moet ook je andere sieraden en trouwjurk overwegen. Draag je toch een sluier met kant, dan zijn de bruidssieraden over het algemeen niet zo opvallend.
Als je het juiste type oorbellen hebt gekozen, volgt de volgende stap: De selectie. Elke vrouw stelt haar eigen eisen aan haar trouwjurk, dus de sieraden moeten ook individueel op maat gemaakt worden: moeten diamanten, parels of gekleurde edelstenen accenten leggen? Welk formaat en welk materiaal zijn geschikt? De beslissing is niet eenvoudig, daarom willen we u graag kennis laten maken met enkele sieraden die uw keuze hopelijk gemakkelijker zullen maken.

Opvallende diamanten dromen en charmante zilveren oorbellen
Veel fabrikanten van sierraden zijn gespecialiseerd in diamanten en bieden droomachtige oorbellen die van elke dame een prinses maken. Vooral de Liberté-collectie, met zijn vrij bewegende diamanten, is de droom van elke bruid: bij elke stap beweegt het juweel en vangt het licht op en schijnt het terug, zodra de bruid de liefde van haar geliefde vangt en hem teruggeeft.

Wil je er stijlvol uitzien, maar heb je een kleiner budget voor oorbellen, dan vind je zilveren oorbellen van Bastian, Brogle Atelier, Schoeffel of Gellner. Deze betoveren met glinsterende gekleurde stenen of elegante parels. Door hun verscheidenheid aan kleuren geven ze spannende contrasten aan de witte jurk en passen ze ook goed bij jurken die niet in de traditionele kleur zijn.
Op deze bijzondere dag staat u centraal en moet alles perfect zijn. Deze selectie van kleine sieraden kan iets extra’s toevoegen dat uw uiterlijk onvergetelijk zal maken.

Aanbevolen artikelen