Heb je al eens aan een camping Kroatie gedacht?

Wil je eens een andere vakantie dan anders, maar wil je wél graag op een camping verblijven? Dan is een verblijf op camping Kroatie wel een aanrader. Je kunt zelf naar Kroatie rijden, maar daar zul je wel wat tijd voor uit moeten trekken. Met één of twee overnachtingen onderweg is een camping Kroatie prima te bereizen. Het voordeel van zo'n lange reis is dat je onderweg rustig de tijd kunt nemen om je werk en alle zorgen van thuis achter je te laten. Je kunt onderweg al genieten en de bijzondere landschappen die je onderweg tegenkomt in je opnemen. Eenmaal aangekomen op camping Kroatie kan het uitrusten beginnen. Zet je zelf de tent op of regel je een safaritent, een appartement of een stacaravan? Het kan allemaal!

De reis naar camping Kroatie is al onderdeel van de vakantie

De reis naar camping Kroatie duurt wellicht langer dan je ooit hebt beleefd, maar dat is eigenlijk een voordeel. Zoals hierboven beschreven is er onderweg voldoende te zien en te beleven. Je kunt een overnachting plannen of op de bonnefooi proberen een overnachtingsplek te vinden. Het voordeel van de laatste optie is dat je eerder kunt stoppen als je daar zin in hebt of langer kunt doorrijden wanneer het allemaal soepel gaat. De reis naar camping Kroatie is immers al onderdeel van je vakantie.

Minder bekend maar steeds meer populair

Kroatië als vakantieland is misschien nog iets minder bekend dan Frankrijk of Duitsland, maar dat wil niet zeggen dat het minder de moeite waard is. Kroatië is schitterend, de mensen zijn er vriendelijk en de stadjes en de natuur zijn meer dan de moeite waard. Je kunt hier echt een schitterende vakantie doorbrengen. Het is dus niet voor niets dat een verblijf op camping Kroatie steeds meer populair wordt.

Wil je toch naar meer bekend gebied?

Dan is Frankrijk altijd weer een goede optie. Er zijn veel streken in Frankrijk en je zou ieder jaar naar een andere regio kunnen gaan. Kies voor volgend jaar, bijvoorbeeld, een verblijf op een camping Normandie. Dit gebied aan de kust van Frankrijk is, natuurlijk, vooral bekend van D-day. Er zijn dan ook nog veel overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Je bent hier relatief snel. Normandië ligt al op een paar uur rijden van Brussel. Zeker vanuit het zuiden van Nederland ben je er dus al in een dag. Er is veel te beleven en te zien én, ook niet onbelangrijk, je kunt er ook nog eens heerlijk eten!

Aanbevolen artikelen